Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΩΝ Ε&ΣΤ ΤΑΞΕΩΝ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Οδηγίες προς τους/τις μαθητές/τριες των Ε&Στ τάξεωντου 15 Δημοτικού Σχολείου Καλαμαριάς  για τη συμμετοχή τους στην εργασία .

Το 3ο μαθητικό συνέδριο Πληροφορικής διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη και παίρνουν μέρος Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Σκοπός του Συνεδρίου είναι να γνωρίσετε    στα μέτρα των δυνατοτήτων σας την διαδικασία που ακολουθείται για τη συγγραφή  μιας επιστημονικής εργασίας και τη δημοσίευσή της σε  ένα συνέδριο με τη βοήθεια του Ηλεκτρονικού υπολογιστή,του διαδικτύου, blog κλπ).

Για να λάβεις μέρος στην εργασία που θα παρουσιάσουμε ως15ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμαριάς πρέπει να ακολουθήσεις προσεκτικά τις οδηγίες που δίνονται μέσω του Blog του σχολείου μας.

Α ΦΑΣΗ
1. Μπες στο blog του σχολείου στη διεύθυνση 15dimotikokalamaria.blogspot.com
2. Διάλεξε μια ζωγραφιά που σου αρέσει σχετικά με το θέμα από το αναρτημένο αρχείο "έργα μαθητριών".
3. Δημιούργησε ένα αρχείο στην επιφάνεια εργασίας του Η/Υ σου.
  4.Κάνε δεξί κλικ στην εικόνα και επίλεξε Αντιγραφή, έπειτα πήγαινε στο ανοικτό έγγραφο της επιφάνειας εργασίας και κάνε Επικόλληση
4. Μαρκάρεις το   αρχείο " ερωτηματολόγιο" και κάνεις δεξί κλικ, επιλέγεις Αντιγραφή, έπειτα πηγαίνεις στο ανοιχτό έγγραφο και το κάνεις Επικόλληση.  Τώρα μπορείς να σημειώσεις τις απαντήσεις σου πάνω στο έγγραφο. Στο ερωτηματολόγιο αναφέρεις μόνο την τάξη σου και το φύλο.

5. Στέλνεις το αρχείο  που δημιούργησες με τη  ζωγραφιά και  το απαντημένο ερωτηματολόγιο με e-mail στη διεύθυνση 15dimotikokalamaria@gmail.com
                                                                                                                     Καλή επιτυχία
                                                                                                         ΙΣΠΥΡΛΙΔΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου